Professionel tolkning og oversættelse inden for mere end 99 sprog og dialekter

TolkeAkut er en professionel tolkevirksomhed, hvor vores nøgleord er mødestabilitet, venlighed og loyalitet. Det ser vi som kernebegreber for at kunne give vores kunder den bedste service og sikre kvaliteten i vores ydelser.

Vi tilbyder tolkning inden for mere end 99 sprog og dialekter, og vi har flere tolke inden for hvert sprog og dialekt, så vi stort set altid kan imødekomme kundens efterspørgsel.

Alle vores tolke yder en professionel service, og har stor erfaring med tolkning inden for mange offentlige institutioner og systemer, så som blandt andet kommuner, asylcentre, sprogskoler, jobcentre, familieafdelinger, sundhedsplejen, dagplejen, skoler, børnehaver og SFO, sygehuse, praktiserende læger, tandlæger og psykologer.

TolkeAkut bestræber sig også altid på at møde i god tid inden mødetidspunktet uanset vejret og trafikale forhold. Kan tolken mod forventning alligevel ikke nå frem inden tolkningen, tilbyder TolkeAkut tolkning over telefon. Er vores kunde ikke tilfreds med denne løsning, tilbyder vi én times gratis tolkning ved den næste bestilling.

Har du spørgsmål om TolkeAkut eller til virksomheden og vores tolke, så er du altid velkommen til at kontakte os.